Yamaha Tyros 4 Nieuws

18-7-2014

Yamaha Tyros 4 occasions

Muziekcentrum Oostendorp heeft diverse Tyros 4 occasions beschikbaar. U kunt daarbij kiezen uit een Tyros 4 met de uitgebreide Oostendorp service of zonder (Budget Selectie). U bepaalt zelf of u wel of geen behoefte heeft aan alle extra's. 

Tyros 4 Budget Selectie

Tyros 4 met Oostendorp Service

22-11-2013

Yamaha Tyros 5!

Het kersverse keyboard van Yamaha houdt de eer van de Tyrosfamilie hoog. Muziekcentrum Oostendorp is daarom ook trots dat zij dit keyboard bij haar Tyrosklanten mag introduceren.

61 en 76 toetsen

De Tyros 5 is verkrijgbaar in de bekende 61 toetsen variant maar is nu ook met 76 toetsen beschikbaar. Deze tweede variant geeft u nog meer speelruimte om uw creativiteit maximaal te benutten. Tevens zijn de Tyros 5-61 en de Tyros 5-76 in een XL en een XXL uitvoering verkrijgbaar.

Bij een goed keyboard horen de beste accessoires. Een stofhoes is in ontwikkeling en een Tyros 5 flightcase is verkrijgbaar voor beide modellen, evenals de L7S standaard en de TRS-MS05 speakerset. U kunt al deze producten vinden in onze speciale Tyros 5 webshop.

Waar woorden tekort schieten

Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek! Om u een zo goed mogelijk beeld van dit fantastische instrument te geven organiseert Muziekcentrum Oostendorp diverse demonstraties. Hierbij kunt u de prachtige klanken en nieuwe mogelijkheden van de Tyros5 bewonderen.

De demonstraties vinden plaats bij Muziekcentrum Oostendorp te Wezep. U bent welkom op 7, 14 en 21 december 2013 om een demonstratie bij te wonen.

De presentaties zullen plaatsvinden op de volgende tijdstippen:

 • 11:00 tot 12:00 uur
 • 13:00 tot 14:00 uur
 • 15:00 tot 16:00 uur

Op 18 januari en 15 februari 2014 zal Peter Baartmans de Tyros 5 demonstreren in Café/Restaurant Coelenhage. U kunt daar samen met andere Tyros 5 enthousiastelingen genieten van dit prachtige nieuwe instrument.

Inschrijven demonstratie Tyros 5

Via deze link (http://www.ty-5.nl/agenda) kunt u zich inschrijven voor een demonstratie.

Ty-5.nl - alles over de Tyros5

Via onze nieuwe website ty-5.nl , houden wij u op de hoogte over al het nieuws rondom de Tyros5. Hier komt u werkelijk alles te weten over het nieuwe keyboard van Yamaha. Ook kunt u hier een offerte aanvragen. Wist u dat het ook mogelijk is uw oude keyboard in te ruilen?

Klikt u hier (http://www.ty-5.nl) voor de Tyros5 website.

U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom te Wezep

05-07-2013
De Geheimen van de Professionals, dat is de duidelijke en terechte subtitel van het tweede deel van de DVD Tyros 4 Stap voor Stap. Eindelijk is hij uit en exclusief bij Muziekcentrum Oostendorp te bestellen! Wederom ingesproken in het Nederlands door Michel Voncken en zoals ook te verwachten met heel veel duidelijk uitgelegde super workshops. Met alle tips en workshops van de DVD's Tyros 4 Stap voor Stap deel 1 en 2 samen, kunt u uw Tyros 4 door en door leren kennen, zonder daarvoor uren de handleiding en andere literatuur tot u te nemen. De DVD's inspireren en informeren!

Tyros 4 servicepakket:
Iedereen die bij Muziekcentrum Oostendorp een Tyros 4 gekocht heeft, heeft ondertussen ook deel 2 als onderdeel van het Oostendorp Tyros 4 Servicepakket gratis thuisgestuurd gekregen en de reacties zijn zeer lovend.

04-03-2013

Na het succes van deel 1 wordt de nieuwe Stap voor Stap deel 2 workshop DVD voor Yamaha Tyros4 binnenkort uitgebracht. Weer helemaal in het Nederlands ingesproken! Muziekcentrum Oostendorp heeft het financieel mogelijk gemaakt om deze DVD te gaan produceren en heeft voor haar klanten de exclusieve rechten van deze DVD voor de Benelux verworven. 

Toen u de Tyros4 heeft aangeschaft, was het toen uw bedoeling dat u 100% waar voor uw geld krijgt? U heeft destijds een investering gedaan in het mooiste keyboard dat er te koop is. Zou het niet fantastisch zijn als u de kans zou krijgen om uw muziek nog meer naar uw hand te kunnen zetten? Na het bekijken van deze Stap voor Stap workshop DVD krijgt muziek maken voor u een heel nieuwe dimensie.

De Tyros 4 biedt u ongelofelijk veel mogelijkheden. Het is niet zo dat u al die mogelijkheden zult (gaan) gebruiken. Sterker, de meeste toetsenisten gebruiken minder dan 10% van de mogelijkheden. Het is de kunst dat u de functies die bij u passen gebruikt. Ten eerst moet u weten welke functies uw Tyros4 allemaal heeft. Daarna moet u ervoor zorgen dat u zo optimaal mogelijk met deze functies leert werken. Hiermee verhoogt u uw beleving van het muzikale plezier dat de Tyros4 te bieden heeft.

De planning is dat de DVD binnen 2 maanden beschikbaar is en iedereen die bij ons de Tyros4 aan heeft geschaft krijgt deze exclusieve DVD helemaal gratis thuis gestuurd. Hiermee breiden we ons servicepakket verder uit. De DVD is straks ook los te bestellen voor € 29,95. De prijs is hetzelfde als de deel 1, maar deel 2 heeft veel meer te bieden. Naast uitleg krijgt u er ook gratis data bij geleverd zodat u interactief met deze DVD aan de slag kunt. Het doel is dat u de uitleg direct in praktijk gaat brengen i.p.v. de workshop DVD alleen passief bekijken.

Een tipje van de sluier van de inhoud:
- Geheimen van de professionals (multiple fader access, meer dan 500 bestanden, Fingered versus AI, Left Counterparts, MIDI Files & Styles in sync, Midifile & Audio in Sync, Midifile, AudioFile, Style & MultiPad in Sync, Style Setting, Parameter Lock/return niveau, op maat gemaakte Music Finder, de geheimen van de Music Finder, Multi-Pad re-comping)
- Registratie geheugen inhoud voor  tekst & audio
- De Mix-Trucks van de professional (Remix Midifiles, Midifile Transpose, akkoord symbolen, Mifidile Revoice, Song Creator, DSP-Effecten, Effecten voor Muziek Productie. Effect routes voor de Parts, Drum Compressie, Ultra-Long Delay)
- Sampling stap voor stap – Alle geluiden van het universum: 3 stappen om en stem te samplen, opname, Voice Set, Sample Libraries, Samples & Multi-Pads, Loopen Multi-Pads, de diamanten van je styles, MultiPad programmering, gebruik van sequencer software, sampler voor audio afwerken en voice verwijdering
- MIDI food controller MFC-10: instellen, instellen van de knoppen, instellen van de pedalen, opslaan van MIDI-templates
- Wees geïnspireerd: verbeelding
- USB connecties (USB To Host/To device)
- Snaar Articulations: Spiccato, Tremolo, Pizzicato, Arco, Stacato, Legato, Detache, Ricochet, Sul Tasto, Sul Ponticell, Dynamics, Pianissimo, Piano, Forte, Strings voor muziek van de 80´s, 2 Multi-Pad-sets samen spelen, Total recall
- Trucks om orgel te spelen: Dynamiek, Sustain naar sustenuto, het pedaal in klassieke orgelmuziek
- elektronisch akoestische orgels: Instellen dynamiek, de Leslie box, Keyclick, Drawbars, klavieren & Bas
- Style Creator, Style Productie stap voor stap, Gitaar NTT
- Tyros 4 & i-Pad, toepassingen voor de iPad, MIDI setup, bediening

De DVD biedt een toegevoegd DATA-rom gedeelte inclusief deze bestanden:
- Registratie Banken
- Default-Banks map
- Midifiles (voor Remixen, Midi-Hüttn), Systeem MIDI-Files (Audio Starter, Display-lezer)
- Audio: Samples, Sample-Libraries, Voice-Cancel-voorbeeld, MIDI-Audio-voorbeeld
- Notenschrift (PDF)
- Music Finder Data (echte namen Nederlandstalig, Duits, internationaal)
- Logic Data: MultiPad programmering
- Styles (voorbeelden voor gitaar NTT)

 

15-12-2012
Bent u er ook weer bij donderdagavond 27 december? Peter en Michel geven dan weer het jaarlijkse Oostendorp kerstconcert op de nieuwste Yamaha instrumenten. Geef u hier op. Intussen hebben zich al ruim 300 mensen aangemeld, dus wees er snel bij voordat de zaal vol is.

27-08-2012
Yamaha heeft het nieuwste Premium Voice Pack gepresenteerd voor de Tyros4: het Latin Voice Pack! Dit pakket bevat 25  gesampelde traditionele Latin sounds; verscheidene Latin gitaren, geoctaveerde piano's, mandoline, ukelele, en twee Braziliaans geïnspireerde drum kits!

15-08-2012
Vanaf 15 augustus 2012 tot 31 maart 2013 biedt Yamaha voor alle zilveren Tyros4  instrumenten een bijzonder aantrekkelijk pakket aan. Dit pakket heeft de naam “Tyros 4 Expansion Memory & Premium Pack”.

Inhoud pakket:

 • een 1024MB Flash-Board geheugen-uitbreiding.
 • voucher voor een Premium Pack naar keuze.
 • Dankzij deze aanbieding kunt u zich tot € 495,- ten opzichte van de advies verkoopprijs besparen.

Met de uitbreiding van het Flash-Board geheugen krijgt de Tyros 4 extra capaciteit voor het inladen van Yamaha Premium Packs. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om bijvoorbeeld samples te
laden of een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod in de Yamaha Downloadshop.
Het enige wat u dient te doen, is de code van de voucher online invullen en het pakket staat direct gratis ter beschikking.


 

07-06-2012
Iedereen die een Yamaha Tyros4 aan heeft geschaft bij Muziekcentrum Oostendorp ontvangt één dezer dagen een leerzame workshop DVD met Bert Smorenburg. Deze DVD hoort bij het Oostendorp Tyros4 servicepakket. Oostendorp heeft deze Tyros 4 workshop DVD exclusief laten produceren in samenwerking met Yamaha. Wij zijn blij dat Yamaha topdemonstrateur Bert Smorenburg mee heeft willen werken om de inhoud glans te geven. Bert demonstreert normaal gesproken alleen synthesizers van Yamaha, maar was zo onder de indruk van de klanken en mogelijkheden van de Tyros4 dat hij graag zijn medewerking wilde verlenen bij het maken van deze DVD.

Dat Bert met synthesizers werkt is te merken aan de inhoud van deze DVD. Op ludieke, doch professionele wijze legt Bert zo’n 45 minuten lang uit wat hij zo goed vindt aan de Tyros4. Bert werkt veel in de studio en produceert zijn eigen muziek. Ook is er een zanger (Robin) aanwezig die de Vocal Harmony demonstreert. Het is weer eens een andere workshop DVD dan anders. Als bonus wordt er aan het eind een eigen gecomponeerd liedje gezongen door Robin, begeleid door Bert. Wellicht ziet u mogelijkheden waar u ook mee kan gaan werken, zodat u nog meer uit uw Tyros4 kunt halen.

Oostendorp vindt het belangrijk dat u actief bezig blijft met uw keyboard en blijvend geïnspireerd wordt door de klanken en mogelijkheden. U heeft bij ons uw Tyros 4 aanschaf gedaan en daar belonen wij u graag voor. Daarom brengen we af en toe een gratis workshop DVD als deze uit. Deze DVD komt niet in de losse verkoop en is dus exclusief gemaakt voor onze Tyros4 klanten. Wij wensen u heel veel kijkplezier en we hopen dat u er wat van opsteekt.

31-05-2012
Muziekcentrum Oostendorp levert bij de zilveren uitvoering van de Yamaha Tyros4 keyboard nu ook standaard gratis 1Gb flash geheugen t.w.v. € 299,- net zoals bij de zwarte Yamaha Tyros4B jubileum uitvoering gedaan wordt. Dit doen we om tegemoet te komen aan de mensen die de zilveren Tyros4 uitvoering mooier vinden. Dit geldt voor zowel de uitvoering zonder speakers en standaard, als voor de XL (met speakers maar zonder standaard) en de XXL (met speakers en met standaard) uitvoering van de zilveren Yamaha Tyros 4.

30-05-2012
Pemo Soundpack 9 is uitgekomen en voorradig bij Muziekcentrum Oostendorp. U kunt deze hier bestellen voor € 99,-.

21-05-2012
Yamaha heeft een nieuw Voicepack voor Yamaha Tyros4 op de markt gebracht. Het 'Vintage Synth Pack' kunt u aanschaffen voor € 150,-. U kunt dat rechtstreeks bij Yamaha doen via deze pagina. Wij kunnen u geen support geven over support over de bestelprocedure, maar u kunt uw vragen wel stellen op ons Tyros forum. Hier kunt u ook uw mening geven over het pack en de mening van anderen lezen.

Als u het lastig vindt om te bestellen via internet, dan kunt u uw keyboard meenemen naar Muziekcentrum Oostendorp. Wij download het pakket voor u aan zullen het voor u installeren. U kunt dan ook alle andere pakketten beluisteren en eventueel gelijk laten installeren. Wij vragen € 35,- installatiekosten. Het is dus aantrekkelijk om gelijk meerdere packs te bestellen.

14-05-2012
Vanwege het tienjarig jubileum van de Yamaha Tyros werd gisteravond een volle zaal met Tyrosliefhebbers getrakteerd op een demonstratie van Martin Harris op de Tyros4 10th Anniversary Special Edition.

Tijdens de afwisselende demonstratie liet Martin Harris -die geholpen heeft bij de ontwikkeling van de Yamaha Tyros- ons horen dat hij het instrument tot in de finesses beheerst. Ons werd meer dan eens duidelijk dat de Tyros4 ongekende muzikale mogelijkheden biedt. We hebben veel klanten gesproken die niet konden wachten om thuis ook zelf weer met de Tyros aan de slag te gaan, en dat is precies de bedoeling!

De opkomst was ruim boven 320 mensen, bedankt daarvoor en graag tot een volgende keer!

Lees op ons forum de verslagen van bezoekers.

29-03-2012
Het is Muziekcentrum Oostendorp gelukt om eindelijk Martin Harris naar Nederland te krijgen voor een demonstratie op 'zijn' Tyros. Deze Engelsman is de content manager voor de hele Tyros serie, wat betekent dat hij organiseert van welke software elk Tyros model voorzien wordt. Hij is bekend van alle introductievideo's die op de Yamaha website en Youtube verschijnen. Martin Harris op Yamaha Tyros4B

Hij gaat u en ons op maandagavond 14 mei alles vertellen over hoe de content ontwikkeling bij Yamaha werkt en hoe dat de afgelopen 10 jaar verlopen is. Een unieke kijk achter de schermen van de man die Tyros 'is'. Bovendien gaat hij op zijn manier een demonstratie verzorgen van de Tyros4.

Zet deze datum alvast in uw agenda en houd onze website in de gaten voor de plaats en tijd!

29-03-2012
De demonstratie op 28 maart van Michel Voncken op de Yamaha Tyros4B was weer een groot succes. Voor de ruim 80 bezoekers kwam 10 jaar Tyros geschiedenis voorbij. En natuurlijk werd ook de zwarte jubileum Tyros4 special edition gedemonstreerd. Muziekcentrum Oostendorp levert ook een zwarte L7S standaard bij een XXL uitvoering. Vraag hier uw offerte aan!

 

 

 

 

 

23-03-2012
De Tyros4B (B staat voor black) Special Edition is vanaf vandaag bij Muziekcentrum Oostendorp uit voorraad leverbaar!

21-03-2012
De Yamaha Tyros4 SE is gepresenteerd. Deze speciale uitvoering van de Tyros is gemaakt ter ere van het tienjarig jubileum van dit topkeyboard.

 • Gelimiteerde oplage van 2500 exemplaren
 • Uniek gesigneerd eigendomscertificaat
 • Uniek zwart design
 • 1GB Flashboard
 • Vintage Keyboard Premiumpakket

28 maart organiseren wij een demonstratie van dit speciale model. Michel Voncken zal de demonstratie geven en uiteraard zullen wij u verwelkomen en te woord staan. De keyboarddemonstratie wordt gegevens in de Theaterzaal van het Dorpshuis in Wezep. De avond zal beginnen om 19:00 en zal doorgaan tot ongeveer 21:30.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

07-03-2012
Momenteel is het extra interessant om een Tyros 4 aan te schaffen. U  krijgt bij aanschaf van een Tyros 4 momenteel gratis een ’Entertainer Vocal-Hardware-Pack’. Dit bestaat uit een Shure SM58S met K&M boom-statief en Klotz-kabel. Deze set heeft een waarde van  219 Euro (advies verkoopprijs incl. btw) en wordt gratis met elke bestelde Tyros 4 / XL / XXL meegeleverd. Een mooie aanvulling voor hét entertainerkeyboard van het moment!

Let op: De actie is verlopen.

05-03-2012
Yamaha gaat binnenkort tijdelijk een speciaal Tyros4 model op de markt brengen ter viering dat Tyros 10 jaar bestaat (2002-2012). Tyros heeft al zoveel mensen speelplezier gegeven in de 10 jaar van zijn bestaan, dat wij ook vinden dat dit zeker het herdenken waard is. Er is nog niet veel bekend over deze speciale editie, maar al wel is bekend dat deze jubileum editie een zwart uiterlijk gaat krijgen en dat de oplage gelimiteerd is. Het is geen opvolger van de huidige Tyros4. Onze verwachting is dat Yamaha dit model extra aantrekkelijk zal maken. Binnen enkele weken ontvangen wij meer informatie over deze 'special limited edition' van de Tyros4. De verwachting is dat hij in de loop van april leverbaar wordt. Wij zijn heel benieuwd. Via de Tyros4 nieuwsbrief houden wij u op de hoogte.

03-03-2012
Muziekcentrum Oostendorp heeft een workshop DVD ontwikkeld voor de Tyros4 die laat zien hoe u de Tyros4 kunt programmeren. Op deze DVD wordt in ruim 45 minuten de basis uitgelegd van de minder doorsnee functies zoals: het maken van styles, combineren van midifiles en audio, mixen en FX, Tyros4 en Cubase, Drumediting, Vocal Harmony opname, Vocoder, etc. Deze DVD is gemaakt in samenwerking met Bert Smorenburg en maakt exclusief onderdeel uit van het Oostendorp Servicepakket.

Bert Smorenburg is werkzaam bij Yamaha als productspecialist en zijn specialisatie zijn de Yamaha synthesizers. In de wereld van synthesizers is Bert buitengewoon bekend en deze zijstap naar de Tyros4 is uniek. Toen we hem hiervoor vroegen, was hij erg sceptisch: “Een keyboard is niks voor mij”. Voor het eerst heeft Bert zich verdiept in de Tyros4. Bert: “Ik wist echt niet dat deze machine zo ontzettend cool is”. Oostendorp heeft hiermee weer een uniek product ontwikkeld voor zijn klanten. De DVD wordt gratis geleverd bij aanschaf van een Tyros4 bij Oostendorp als onderdeel van het servicepakket, samen met de andere DVD’s die hiervoor al speciaal voor Tyros4 gemaakt zijn. De verwachting is dat de DVD medio april 2012 gereed is. Iedere Oostendorp Tyros4 klant krijgt de DVD gratis thuis gestuurd. Binnenkort zullen wij een speciale demonstratie plannen met Bert en zanger Robin die ook mee heeft gewerkt aan de DVD. U ontvangt hier nieuws van via e-mail. Volgende week zetten wij het teaserfilmpje alvast op Youtube.

Let op: deze DVD is niet los te koop.

24-01-2012
Update 1.10 is uitgekomen voor de Yamaha Tyros 4!
De upper limits van een aantal Custom Voice gerelateerde paramaters zijn aangepast.

Voice Ram:           van 6.144 KB naar 8.960 KB
Wave Count:         van 8.192 KB naar 9.999 KB
Waveform Count:   van 1.280 KB naar 2.560 KB 

U kunt meer informatie lezen op deze pagina van ons Tyros4 forum!

24-01-2012
Momenteel is het extra interessant om een Tyros 4 aan te schaffen. U  krijgt bij aanschaf van een Tyros 4 momenteel gratis een ’Entertainer Vocal-Hardware-Pack’. Dit bestaat uit een Shure SM58S met K&M boom-statief en Klotz-kabel. Deze set heeft een waarde van  219 Euro (advies verkoopprijs incl. btw) en wordt gratis met elke bestelde Tyros 4 / XL / XXL meegeleverd. Een mooie aanvulling voor hét entertainerkeyboard van het moment!

Let op: De actie is verlopen.

19-11-2011
Muziekcentrum Oostendorp organiseert weer een kerstconcert met Peter Baartmans en Michel Voncken op maandagavond 19 december van 19.30 tot 22.00 uur in het Dorpshuis in Wezep. Parkeren en toegang is gratis. lees meer...

18-11-2011
Na een aantal jaren is het weer tijd voor een landelijke Tyros dag. Deze organiseert Muziekcentrum Oostendorp in samenwerking met Yamaha op zaterdag 10 december 2011 van 15.00 tot 21.00 uur. wij houden dit in Café Restaurant Coelenhage en kunt hier tussentijds ook een diner nuttigen. Parkeren en toegang is gratis. Lees meer...

03-11-2011
De Workshop DVD Schritt fur Schritt voor Tyros4 is vanaf nu ook leverbaar in het Nederlands! U kunt deze DVD exclusief bij Muziekcentrum Oostendorp aanschaffen. Workshop DVD - Stap voor Stap Tyros 4 - Nederlandstalig

01-11-2011 
Yamaha Tyros4 Entertainer Vocal Hardware Pack

Vanaf nu krijgt u bij de Tyros 4 een ’Entertainer vocal hardware pack’. Dit bestaat uit een Shure SM58S met K&M boom-statief en Klotz kabel. Dit setje heeft een waarde van  € 219,- (verkoopprijs incl. BTW ) en wordt gratis met elke bestelde Tyros 4 / XL / XXL meegeleverd. Een prachtige aanvulling voor hét entertainerkeyboard van het moment!

Yamaha Tyros4  -  Yamaha Tyros4 XL  -  Yamaha Tyros4 XXL

Let op: De actie is verlopen.

I.v.m. de Tyros4 Vocal Hardware Pack actie hebben we in ons agenda voor eind 2011 diverse extra Tyros4 demonstraties voor u ingepland!

22-06-2011
Update 1.03
is uitgekomen voor de Yamaha Tyros4!

- Probleem verholpen waarbij de "Next" knop niet meer zichtbaar was nadat van "Normal View" naar "List View" was geschakeld en na Exit vervolgens weer "Normal View" werd geselecteerd in het Style Selectiescherm.

- Probleem verholpen waarbij bij bepaalde Styles de Volume Balans etc. veranderde tijdens het afspelen, nadat de Voice voor RHY1 en/of RHY2 opnieuw was geselecteerd en gesaved via Style Creator.

04-04-2011
Deze week zullen de eerste klantendownloads op de website worden geplaatst! Deze klantendownloads zijn onderdeel van het exclusieve Oostendorp Servicepakket voor Tyros4 en uitsluitend toegankelijk voor klanten die de Tyros4 bij Muziekcentrum Oostendorp hebben aangeschaft. U ontvangt uw persoonlijke inlogcodes zeer binnenkort via e-mail.

25-03-2011
Zaterdag 2 april geven wij een demonstratie van de Tyros4. Toptoetsenist Martijn Snoek zal u verbazen met alle nieuwe sounds van de Yamaha Tyros4! De demonstratie vangt aan vanaf 10.30 uur en zal doorlopend zijn tot 16.00 uur. U kunt gratis parkeren achter ons pand in Wezep. Graag tot ziens op zaterdag 2 april!

03-03-2011
De workshop DVD 'Schritt für Schritt' (stap voor stap) voor Tyros 4 is uit! Deze Engels- en Duitstalige DVD is verkrijgbaar in onze winkel en via de webshop. Klik hier voor meer informatie.

22-12-2010
Vandaag is er een firmware-update uitgekomen voor de Tyros 4. U kunt deze update downloaden via deze link.

02-12-2010
Nieuwe Yamaha Premium Packs zijn uitgekomen! Klik hier om naar de demo's te gaan.

13-11-2010
A.s. zaterdag 20 november komt Michel Voncken bij ons in de winkel om u de Tyros4 te demonstreren. U bent van harte uitgenodigd. Toegang en parkeren gratis. Heeft u zich ook al ingeschreven voor het Baartmans en Voncken kerstconcert? Inschrijven Tyros 4 kerstconcert (onderaande pagina)

01-11-2010
Zaterdag 13 november is er weer een Tyros4 demonstratie bij ons in de winkel. Klik hier voor de rest van de Tyros4 demonstraties!

20-10-2010
Ons  eerste Tyros4 demomodel is vanmorgen gebracht. Vanaf vandaag bent u welkom voor een demonstratie. U kunt vrijblijvend bij ons in de winkel komen, maar om alles goed georganiseerd te laten verlopen kunt u het beste een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie.

05-10-2010
De webshop is uitgebreid. Nu staat ook het Tyros 4 flash geheugen met prijzen erbij (onderaan deze pagina). Ook zijn er links toegevoegd naar gratis Yamaha Tyros 4 software: Yamaha Tyros 4 gratis software

04-10-2010
U kunt zich alvast opgeven voor het kerstconcert met Peter Baartmans en Michel Voncken op maandagavond 27 december 2010. Klik hier en vul onderaan de pagina uw aanmelding in.

02-10-2010
Dinsdag 5 en woensdag 6 oktober hebben wij een ingelaste demonstraties met de Tyros 4. Ruud van den Berg en Martijn Snoek laten u persoonlijk horen hoe de Tyros4 klinkt. U bent van harte uitgenodigd bij ons in de winkel om de Tyros4 te komen beluisteren zoals hij echt is. Van dichtbij hoort u wat de Tyros 4 écht te bieden heeft.

01-10-2010
De prijs van de Tyros4 is door Yamaha officieel bekend gemaakt:
Tyros4: adviesprijs: € 3.999,- netto kortingsprijs € 3.679,-
Tyros4 XL: adviesprijs: € 4.298,- netto kortingsprijs € 3.954,-
Tyros4 XXL: adviesprijs: € 4.529,- netto kortingsprijs € 4.167,-
Zie ook onze Tyros 4 webshop (welke binnenkort uitgebreid gaat worden)

24-09-2010
Informatie over de Tyros 4 primeurdemonstratie op donderdag 30 september: PRIMEUR

24-09-2010
Oostendorp heeft zelf een demonstratievideo gemaakt van de Tyros4: Oostendorp Tyros 4 demo

24-09-2010
Vergelijk de styles en voices van Tyros 3 en Tyros 4! Met dank aan Ruud van den Berg

23-09-2010
Er is weer een extra pagina toegevoegd met een overzicht van detailfoto's van de Tyros4: Tyros 4 detailfoto's

22-09-2010
Er zijn gisteren en vandaag weer behoorlijk veel nieuwe pagina's aan onze Tyros 4 website toegevoegd. Bijvoorbeeld de kenmerken van de Tyros 4.

22-09-2010
Alle Tyros4 demofilmpjes staan op onze website. Wij hebben deze netjes voor u gecategoriseerd. U kunt hier de nieuwe klanken beluisteren, hier een aantal nieuwe functies, hier de nieuwe styles en hier kunt u de Tyros3 en Tyros4 optionele Premium Sound Packs beluisteren.

20-09-2010
Zojuist is bekend geworden dat de eerste levering van grotere aantallen Tyros 4 eind oktober gaat plaatsvinden. Rond 20 oktober krijgen wij ons eerste Tyros 4 demo exemplaar bij ons in de winkel. U kunt op deze pagina nu alvast een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie bij ons in de winkel. Prijs van de Tyros4 wordt op 1 oktober officieel bekend gemaakt. Waarschijnlijk is dat deze prijs vergelijkbaar is met de introductieprijs van de Tyros3 destijds.

17-09-2010 17.14
De officiële Tyros 4 site is nu ook online, klik hier.

17-09-2010 13.03 uur
Tyros 4 item nu ook toegevoegd op de officiële Yamaha website, klik hier.

17-09-2010 13.00 uur
Nieuwe Tyros4 demonstratievideo's toegevoegd op deze pagina!

17-09-2010 10.59 uur
Nieuwe officiële Yamaha Tyros4 presentatie met de eerste sounds van de Tyros 4!

17-09-2010 10.45 uur
De Nederlandstalige versie van de Tyros 4 handleiding kunt u hier downloaden. Ook de overige handleidingen staan erbij.

17-09-2010 9.14 uur
De officiële Tyros 4 plaatjes staan hier online: Tyros 4 plaatjes

17-09-2010 0.01 uur
De Tyros 4 specificaties staan online op deze pagina!

17-09-2010 0.00 uur
Vanaf vandaag wordt de informatie over de Tyros4 officieel door Yamaha vrij gegeven.

03-09-2010
De FAQ lijst (veel gestelde vragen) voor Tyros4 is vandaag online gezet. Deze lijst is samengesteld uit informatie die nu verkrijgbaar is m.b.t. de Tyros4. Heeft u suggesties voor vragen, laat het ons weten: info@oostendorp-muziek.nl

02-09-2010
Vandaag zijn op deze pagina plaatjes toegevoegd van de Tyros4 op deze pagina. Vanaf 17 september zullen de officiële Yamaha Tyros4 plaatjes vrijgegeven worden op deze website.

02-09-2010
Muziekcentrum Oostendorp heeft weer de primeur in de wacht gesleept voor de nieuwe Yamaha Tyros4! Op donderdagavond 30 september geeft Marco Riedijk de aftrap van een reeks van demonstraties van de Tyros 4. U heeft gratis toegang en u kunt u hiervoor aanmelden via deze pagina. U krijgt dan later deze maand een officiële uitnodiging hiervoor.


01-09-2010
Na het succes van het Tyros2 en Tyros3 forum is het nieuwe Oostendorp Tyros4 forum vandaag van start gegaan. Deel uw vragen en informatie met andere geïnteresseerden!

01-09-2010
Het nieuwe Yamaha Tyros 4 topmodel keyboard is vanaf vandaag een feit! Deze opvolger van de Tyros3 is op 1 september officieel geïntroduceerd. Deze maand zullen de specificaties langzaamaan binnen druppelen. Net zoals bij de Tyros2 en de Tyros3 hebben wij ook een speciale website ontworpen voor de nieuwe Yamaha Tyros 4. Een splinternieuw ontwerp en alles is uit de kast gehaald om van deze website weer een succes te maken. De komende dagen zal de site opgevuld worden met de (nog beperkt) beschikbare informatie.