Tyros 4 Kenmerken

Op deze pagina staan een aantal uitspringende kenmerken van de Tyros4 beschreven!

Buitengewoon expressieve en realistische Voices
De Yamaha Tyros 4 heeft een uitgebreide en verbeterde set van uitzonderlijk authentieke Voices, en geeft u daarmee de middelen om deze Voices natuurlijker en met meer expressie te spelen. De Tyros 4 heeft met name veel nieuwe 'Super Articulation Choir Voices' (koorstemmen), met verbazingwekkend realistische en natuurlijke geluiden van de menselijke stem. Hierdoor krijgt u op de Tyros 4 nog meer expressieve mogelijkheden.

Krachtige, professionele Automatische Begeleiding Stijlen
De Styles van de Tyros 4 zijn enorm verbeterd door het gebruik van nieuwe Super Articulation en Super Articulation 2 Voices. Ook zijn in de Tyros 4 verbeterde en expressievere variaties doorgevoerd in de MegaVoices , met name in de Scat en Gospel Voices.

Dynamische en veelzijdige Vocal Harmony functie – met Synth Vocoder
De nieuwe, verbeterde Tyros4 Vocal Harmony 2 (VH2) processor, geeft een superieur geluid, bliksemsnelle verwerking, en uitvoerige en flexibele controle over de harmonieën die worden toegevoegd aan uw eigen zangstem. De Tyros4 heeft ook een Synth Vocoder-functie, wat u de beschikking geeft over het dynamische en populaire vocoder-effect en andere heerlijke – soms zelfs ‘buitenaardse’ – geluiden. Bovendien geeft de achterkant van de Tyros4 u de mogelijkheid om heel eenvoudig zowel XLR-kabels als 1/4”-Jack-plug aan te sluiten.

Voice-uitbreiding
Tyros4 is een open instrument, dat u de mogelijkheid geeft om telkens weer de beschikbare inhoud uit te breiden naar uw creatieve behoeften. Yamaha heeft een online service website (http://service.music.yamaha.com) met daarop Premium Voices, Waves, Songs en Stijlen, etc. (zogenaamde Premium Pack Data), welke kunnen worden aangeschaft en in de Tyros 4 kunnen worden geladen. (Om de toegevoegde Waves en Voices die u gekocht heeft te kunnen gebruiken, dient u de optionele Flash Memory Expansion Module te installeren). U kunt uw Premium Packs ook bestellen bij Muziekcentrum Oostendorp. Wij installeren voor een geringe vergoeding de klanken in uw Tyros4! U kunt hier de Tyros4 demo’s van de Premium Voices beluisteren.

Geluids-opnames maken en terugspelen
Tyros 4 geeft u de mogelijkheid uw uitvoeringen op te nemen als audio-bestanden, en wel op twee manieren: Simple (snel en eenvoudig opnemen naar een enkel geluidsspoor) en MultiTrack (opnames op meerdere sporen voor complexere nummers). Aangezien in de Tyros4 de gecreëerde audio-data wordt opgeslagen in het WAV-bestandsformaat, kunt u de opnames op de computer bewerken en delen via het internet of uw eigen CD branden. De Tyros 4 stelt u tevens in staat MP3-bestanden af te spelen.

Handige, gemakkelijk-te-gebruiken Music Finder-functie
Met de enorme overvloed aan gegevens waar de Yamaha Tyros4 over beschikt (waaronder uw eigen Song- en Audio-data), laat de Music Finder u direct vinden wat u zoekt. Niet alleen kunt u voor ieder nummer de ideale setups vinden (Voces, Style, etc.) door te zoeken op titel/genre – u kunt ook gemakkelijk uw originele Song- en Audio-data terugvinden (als die van te voren zijn geregistreerd). Extra nieuwe paneel-instellingen voor de Tyros4 kunnen direct gedownload worden van het internet.

Verbeterde functies voor directe internetverbinding
De Tyros4 kan ook direct worden aangesloten op het internet met het Internet Direct Connection functie. Zo kunt u speciale inhoud downloaden zonder dat u daarvoor een computer nodig heeft. De verbeteringen in Tyros4 omvatten een handige en eenvoudig te gebruiken IDC Setup Wizard, alsmede nieuwe beveiligings-opties, met WPA2 en WPA.

Audio-opnames maken
Met de Tyros4 geen aparte opnameapparatuur meer nodig: U kunt zowel uw keyboard-uitvoering als uw eigen zang – of het geluid van andere instrumenten – direct opnemen op de Tyros4! Het geluid wordt opgeslagen op de ingebouwde harde schijf als digitale audio-data, met een hoge, ruis- en storingsvrije geluidskwaliteit. Met een computer en audiobewerkings-software, kunt u het geluidsbestand desgewenst bewerken en vervolgens terugladen in de Tyros4. Aangezien de gecreëerde audio-data wordt opgeslagen in het WAV-bestandsformaat, kunt u de opnames op de computer bewerken en delen via het internet of uw eigen CD branden. Het instrument stelt u tevens in staat MP3-bestanden af te spelen.

Wij demonstreren u deze mogelijkheden met veel plezier. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende, persoonlijke demonstratie! Graag tot ziens bij Muziekcentrum Oostendorp.